• E-mail: contact@lionscliff.com

Villa Lions Cliff - Prijzen

awesome-image

Prijzen

Voor actuele prijzen kunt u kijken op de website van Micazu: met onze snel code 26471 www.micazu.nl


BELANGRIJKE AANDACHTPUNTEN


Het minimum verblijf in de villa is 5 dagen m.u.v. de kerstperiode dan is het minimum verblijf 14 dagen. De waarborgsom wordt bij een verblijf langer dan 2 weken in overleg vastgesteld. Wisseldag is in principe op vrijdag maar kan in overleg, wanneer mogelijk, worden aangepast.
De aankomsttijd is vanaf 16.00 uur. De vertrektijd is om 10.00 uur. Wanneer uw terugvlucht op een laat tijdstip is en er op uw vertrekdag geen nieuwe huurders komen, is het mogelijk zonder extra kosten, later te vertrekken.


Huisdieren zijn niet toegestaan

Roken in de villa is niet toegestaan


BETALING


1e Termijn: 50% van het factuurbedrag, binnen 7 dagen na de boeking
2e Termijn: 50% van het factuurbedrag, 6 weken voor de aankomstdatum.


SERVICE EN BIJKOMENDE KOSTEN


• Waarborgsom per week
• Extra persoon
• Eindschoonmaak
• Eindschoonmaak bij meer dan 4 personen
• Werkelijk gebruik van elektriciteit en water (wordt verrekend met de waarborgsom)
• Toeristenbelasting: wordt berekend over de huurprijs


"Als u met max. 10 personen op vakantie wilt gaan dan kan het huren van onze luxe villa uitkomst bieden. Het verblijven in onze luxe villa heeft flink veel voordelen. Allereerst beschikt de villa over een privé zwembad, een groot zonneterras met een palapa voor de nodige afkoeling. Elke dag kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de Caribische zee met ’s avonds een vaak hele mooie zonsondergang. Er is ruim voldoende parkeerplaats waar u gemakkelijk >5 auto’s kunt parkeren. Daarnaast is onze luxe villa erg ruim en beschikt over diverse faciliteiten zoals een ruime keuken met alle benodigde apparatuur zoals oven/magnetron, keukenmachine, blender, koffiezetmachines, wasmachine, wasdroger etc. Ook zijn er ruim voldoende grote badlakens aanwezig. Dus geen koffers vol met badlakens. Kortom u hoeft zich nergens zorgen over te maken als u in onze luxe villa verblijft en de kosten blijven op deze wijze beheersbaar."